Huslegene AS

Om Huslegene

OM HUSLEGENE - DIN PRIVATE FASTLEGE

Huslegene ble startet i 2015 og brukte tiden fram til åpning den 11. Mai 2017 på å utvikle vårt konsept. Vi er en kjede av moderne, private helseklinikker i Bergensområdet. Vi skal også opprette klinikker i andre norske byer fra 2018 og utover. Huslegene gir deg din private fastlege utenfor fastlege ordningen. Du kan kontakte legen din hos Huslegene når som helst i løpet av uken, både på våre nettsider og på telefon. Legen din vil fungere på lik linje med din ordinære fastlege og du velger selv om du fremdeles vil være en del av fastlege-ordningen eller ikke.

Gode åpningstider, lave priser og kompetente- og tilgjengelige leger!

Vi startet Huslegene med en tro på at tradisjonelle allmenlegetjenester kan gjøres bedre - og billigere. Huslegene har derfor skreddersydd en driftsmodell som består av åpen klinikk for privatkunder og bedriftsmedlemsskap. Vi tilbyr i dag et bredt utvalg behandlinger og legetjenester, lange åpningstider, legetime samme dag som bestilling, samt en lav fastpris på kr 490,- per legetime.

Fastpris fra kr 490,-

Hos oss betaler du kun en lav fastpris på legetimer pris fra kr 490,- (prøvetaking vil komme i tillegg). Fastpris på småkirurgi er kr. 990,- pr time. Gynekologi 590,- pr time.

Våre behandlinger

Vil tilbyr et bredt utvalg behandlinger lett tilgjengelig der du bor:

Topp moderne legeklinikk

Huslegene har så langt en toppmoderne legeklinikk i Bergensområdet:


Kontakt oss gjerne

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på 55 99 11 55